Pazartesi - Cuma 09:00 - 17:00 0(374) 215 84 84info@cagsu.com
E-Randevu
Online Randevu
E-Sonuç
Online Sonuçlar
E-Danışma
Online Danışma Hattı

Bolu Çağsu, Düzce Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri AFAD Gönüllüsü Çalışanlarına Teşekkür Plaketi Verdi.

Gönüllü sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.
Anasayfa > Sağlık Rehberi > Haberler / Duyurular > Bolu Çağsu, Düzce Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri AFAD Gönüllüsü Çalışanlarına Teşekkür Plaketi Verdi.

Bolu Çağsu, Düzce Çağsu ve Fatma Hatun Hastaneleri AFAD Gönüllüsü Çalışanlarına Teşekkür Plaketi Verdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen “Asrın Deprem Felaketinde” bir an dâhi düşünmeden AFAD Gönüllüsü olarak Deprem bölgesine giderek, sahada ve kurulan sahra hastanelerinde çalışan sağlık görevlilerine, Yönetim Kurulu Başkanı Cavit DEMİR ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma DEMİR, Gazelle Otelde iftar daveti verdi.

Plaketlerini Fatma DEMİR’in elinden alan “Dr. Şadi Sevinç, Melek Dallan, Senanur Gökmen, Harun Binzat, Melih Oflaz, Ersin Mutlu, Oğuzhan Divarcı, Ali Horoz ve Halil Eski, yapılan organizasyon için Hastane Yönetimine çok teşekkür ettiler.

Çağsu Hastaneleri ve Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatma DEMİR, “Deprem bölgesinde gönüllü faaliyetlere katılan tüm çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle zor günlerde el birliğiyle deprem bölgesinde çalışan herkese gönül dolusu teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.