Pazartesi - Cuma 09:00 - 17:00 0(374) 215 84 84info@cagsu.com
E-Randevu
Online Randevu
E-Sonuç
Online Sonuçlar
E-Danışma
Online Danışma Hattı

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ünitesinde iki Uzman Hekim ve tecrübeli personeli ile çocukluk dönemine ait her türlü sağlık sorunuyla ilgili olarak poliklinik hizmetleri yanında, yataklı tedavi ve koruyucu sağlık hizmetleri gerçekleştirilmektedir.
Anasayfa > Çağsu Hastanesi Bolu > Birimlerimiz > Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

 

Çağsu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ünitesinde iki Uzman Hekim ve tecrübeli personeli ile çocukluk dönemine ait her türlü sağlık sorunuyla ilgili olarak poliklinik hizmetleri yanında, yataklı tedavi ve koruyucu sağlık hizmetleri  gerçekleştirilmektedir.

Çocuk sağlığı açısından sürdürülen hizmetler kapsamında "koruyucu hekimlik" çalışmalarına büyük önem verilmektedir. Buna bağlı olarak çocuklarımızın ileriye dönük sağlık sorunlarının kontrolü açısından aşılama çalışmaları titizlikle yürütülmektedir.

Çağsu Hastanesi Sağlık Bakanlığından "Bebek Dostu Hastane" ünvanını almıştır.

YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM

Çağsu Hastanesi Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi’nde uzman doktor ve tecrübeli yeni doğan hemşireleri denetiminde, prematüre ve sıkıntılı yeni doğanların bakım ve tedavileri yapılmaktadır. Tıbbi desteğin yanı sıra ailelerin de bebekleriyle zaman geçirmesi sağlanarak,sağlıklı bir gelişim ortamı amaçlanmaktadır. Yeni doğan Yoğun Bakım ünitesinde izolasyon odaları, kuvözler, solunum cihazına sahip tam donanımlı transport kuvözler, ventilatörler, açık müdahale yatakları fototerapi cihazları ve tüm hayati fonksiyonların izlenebildiği monitörler bulunmaktadır. Çağsu Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi bağlantılı olarak ileri teknoloji ile donatılmış bir jinekoloji ameliyathanesi ve doğum odaları ile birlikle modern tıbbın bütün imkanları sunmaktadır.

0(374) 215 84 84
info@cagsu.com

Çalışma Saatleri

Birimde Görevli Doktorlar