Pazartesi - Cuma 09:00 - 17:00 0(374) 215 84 84info@cagsu.com
E-Randevu
Online Randevu
E-Sonuç
Online Sonuçlar
E-Danışma
Online Danışma Hattı

Yoğun Bakım Birimleri

Yoğun bakım ünitesi tüm kritik hastalara sağladığı yaşamsal destek nedeniyle toplam sağlık hizmeti içinde çok önemli bir yere sahiptir. İleri teknolojinin de katkılarıyla, son yıllarda yoğun bakım hizmeti büyük gelişmeler göstermiştir.
Anasayfa > Çağsu Hastanesi Bolu > Birimlerimiz > Yoğun Bakım Birimleri
Yoğun Bakım Birimleri

Yoğun Bakım Birimleri

GENEL YOĞUN BAKIM

Bölüm Hakkında

Yoğun bakım ünitesi tüm kritik hastalara sağladığı yaşamsal destek nedeniyle toplam sağlık hizmeti içinde çok önemli bir yere sahiptir. İleri teknolojinin de katkılarıyla, son yıllarda yoğun bakım hizmeti büyük gelişmeler göstermiştir. Toplumların ortalama yaşam sürelerindeki gelişmeler de yoğun bakım ünitelerindeki bu verimli gelişmelerin katkısı büyüktür.

Her biriminde "ileri teknoloji" kullanılmış olan hastanemizin Genel  Yoğun  Bakım Ünitesi tüm gelişmiş teknolojik ekipmana sahip 10 yataklı bir birimdir.

İlk yaştan itibaren tüm kritik hastalarda optimal desteğin sağlanabildiği yoğun bakım servisimizde tüm ciddi acil vakalara anında etkili bir şekilde müdahale edilebilmektedir.

GENEL YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ

 “24” saat boyunca genç, tecrübeli kadrosuyla hizmet vermektedir. Hastalarımız bire bir hemşire takibinde olup, tedavileri tecrübeli yoğun bakım hekimlerince sürdürülmektedir. Yoğun Bakım Ünitelerimizde, hastalara oldukça geniş bir yelpazede sağlık hizmeti sunulmaktadır.

Çağsu Hastanesi’nde yoğun bakım hizmetleri ‘’Yoğun Bakım Prosedürleri’’ne bağlı kalınarak uzman hekimler ve sertifikalı yardımcı sağlık personelleri ile gerçekleştirilmektedir.

Hastanemizde her branşta kadrolu uzman hekimlerimizin olması, Hemodiyaliz dahil, her türlü sağlık hizmeti verecek şekilde düzenlenmiştir

 

GENEL YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ’inde;

·         Tüm travma (kafa travması, göğüs travması, ciddi kırıklar, tüm vücut travmaları v.b.) hastalarına,

·         Beyin kanamalarına,

·         Felçlere,

·         Ciddi solunum yetmezliklerine,

·         Ani gelişen veya devamlı böbrek yetmezliklerine,

·         Sinir sistemi hastalıklarına

·         Ciddi enfeksiyonlara,

·         Zehirlenmelere,

·         Ciddi yaralanmalara,

·         Ciddi yanıklara ve daha birçok kritik hastalığa anında müdahale edebilecek tüm teknik ve personel desteğine sahiptir.

0(374) 215 84 84
info@cagsu.com

Çalışma Saatleri

Birimde Görevli Doktorlar