Pazartesi - Cuma 09:00 - 17:00 0(374) 215 84 84info@cagsu.com
E-Randevu
Online Randevu
E-Sonuç
Online Sonuçlar
E-Danışma
Online Danışma Hattı

DEMİR’DEN REKTÖR ALİŞARLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve hastane yönticileri Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Anasayfa > Sağlık Rehberi > Haberler / Duyurular > DEMİR’DEN REKTÖR ALİŞARLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

DEMİR’DEN REKTÖR ALİŞARLI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve hastane yönticileri, Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre İkinci kez ataması gerçekleştirilen Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir, Çağsu Hastanesi Genel Koordinatörü İşletme Müdürü Reşat Ayaz, Çağsu Hastanesi Başhekimi Erdal Kaya, Basın ve Halkla İlişkiler Müdüresi Neşe Alagöz, Kalite Direktörü Ebru Biçer, Özel Fatma Hatun Hastanesi İşletme Müdürü Ahmet Aktepe, Başhekim Hüseyin İka ve Halkla İlişkiler Müdüresi Elçin Mersin katıldı.

Yeni atama döneminde Rektör Alişarlı’ya başarılar dileyen Cavit Demir üniversitemizin başarılılarıyla her zaman gururlandıklarını belirterek üniversitemizi başarılı ve en çok tercih edilen üniversiteler arasında üst sıralarda yer almasını sağlayan başta Rektör hoca olmak üzere tüm üniversite çalışanlarını  tebrik ederek  ayrıca nazik kabulleri, keyifli ve faydalı sohbetleri için teşekkürlerini sundu.

Rektör Alişarlı, nazik ziyaretleri için tüm konuklarına ayrı ayrı teşekkür etti .